ÖZEL
BİLGE HASTANESİ
Devasa Kitle
Geri Dön

Karnındaki şişlik nedeni ile Hastanemize gelen 55 yaşındaki şahsın karnından devasa kitle çıkartıldı.

Uzun zamandır karnında ki şişlik nedeni ile rahatsızlık yaşayan 55 yaşındaki kadın hasta, hastanemizde yapılan başarılı bir operasyon ile eski sağlığına kavuştu. Hastanın karnından 30 santim çapında tümör çıktı. Yapılan operasyon Op.Dr. İsmet Kartal, Op.Dr.Handan Akbıyıklı ve ekibi tarafından yapıldı.  Operasyon sonrası bilgi veren hastanemiz başhekimi genel cerrahi uzmanı Op.Dr Kartal,” Hastamız yıllardan beri karnının gittikçe büyüdüğünü ve son zamanlarda da dayanılmaz bir hal aldığını, bu büyüklük dolayısıyla ağrılarının başladığını ifade etti. Gittiği doktorlarda da çok iyi bir netice alamamış. Dolayısıyla bize müracaat etti. Bizde tetkiklerini yaptıktan sonra karında dev bir kitlenin olduğunu tespit ettik ve ameliyata aldık. Ameliyatta bu kitle çıkartıldı. Hastanın hayatı kurtuldu. Şimdi gayet iyi ve hayatından da memnun. Çıkan kitleyi patolojiye gönderip tespitini yapacağız. Şimdi hasta tabii uzun süre gezerek ameliyatın yapılmamasından üzgün. Bize geldiğinden itibaren ameliyatını sağlıklı bir şekilde yapmamızdan mutluluk duymakta, sevinmektedir. Biz de mutluluk duyuyoruz. Hastamız gayet sağlıklı”. Dedi.